Vaktmästare till Blekinge folkhögskola, Bräkne-Hoby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge är huvudman för Blekinge folkhögskola. Vi vänder oss till studerande som vill fördjupa sitt samhälls-och kulturintresse, skaffa sig behörighet eller en helt ny yrkesutbildning. En av våra populära verksamheter är vår seniorverksamhet som lockar seniorer till en mängd olika kurser. Studierna kan leda till behörighet på grundskole- och gymnasienivå. Utbildningarna bygger på deltagarnas erfarenheter och förutsättningar och stödjer ett frivilligt och aktivt sökande efter kunskap och bildning. Skolan har 50 anställda varav ca 30 är lärare. Antalet studerande kan variera mellan 100 – 250 olika dagar. Skolan har även ett internat för studerande och konferensgäster.

Arbetsbeskrivning

I rollen som vaktmästare är du en av dem som sköter om Blekinge folkhögskola både inomhus och utomhus. Vi har hand om allt från trädgård, fastighet och brandlarm och är behjälpliga i skolverksamheten. Att sköta om folkhögskolans byggnader kan ibland kräva lite kreativitet, eftersom byggnaderna är i varierande skick. Just nu pågår även nybyggnation av ett nytt internat vilket är väldigt spännande. Jobbet innebär ansvar för viktiga arbetsuppgifter och ibland är det många bollar i luften samtidigt. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och du kommer att jobba både ensam och i grupp. Det viktigaste för oss är säkerhet och en god arbetsmiljö, både för dig och för dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen, gärna med hantverksinriktning. Du ska även ha B-körkort då vi kör bil i tjänsten. Du ska kunna tala, läsa och förstå svenska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har något av följande: • Fastighetsskötarutbildning • Anläggarskötarutbildning • Motorsågsutbildning • Röjsågsutbildning • Utbildning i heta arbeten • Hjullastarutbildning • Utbildning eller kunskap inom VVS • Utbildning eller kunskap inom ventilation • Utbildning eller kunskap om maskiner och reparationer Som person ser vi gärna att du är glad och social, och kan jobba både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ansvarstagande, kan prioritera och är stresstålig. Har du erfarenhet från att handleda andra är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Installation, drift, underhåll
Yrkeskategori
Skolvaktmästare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regional utveckling, kultur och bildning Blekinge Folkhögskola
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Efter överenskommelse. Tidsbegr. anställning tom 2021-09-30 med ev. möjlighet till förlängning. Folkhögskolan kräver utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2021-09-30
Lön
Månadslön, individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-16
Ansök senast
2021-05-07
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Susanne Flokén
    Rektor
  • Christoffer Ågren
    1:e vaktmästare och facklig företrädare Kommunal
    Telefon: 073-44 71 920

Ansökan

Referensnummer: A1022417
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?