Avdelningschef Folktandvården Ronneby/Bräkne Hoby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Här bedrivs barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård samt verksamhet inom ramen för Folktandvårdens befolknings- och folkhälsoansvar. Du erbjuds ett stimulerande arbete i en verksamhet med stora möjligheter. Som avdelningschef ansvarar du för att leda, utveckla och förbättra klinikernas verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal (ca 30 medarbetare), och verksamhet. På klinikerna finns två administrativa samordnare som fungerar som lednings- och administrativt stöd. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen och uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team och bryr oss om våra medarbetare, det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade och delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Klinisk erfarenhet, chefserfarenhet, ledaruppdrag och ledarutbildning är meriterande. Som person har du goda ledaregenskaper och hög integritet, du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera och se helheter. Vi värdesätter förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Därtill har du väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Tjänsten som avdelningschef är ett treårsförordnande. Du har en grundtjänst i din profession, tillsvidare/heltid inom Folktandvården i Blekinge.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Klinikchef, tandvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-31
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A912760
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.