Två leg. röntgensjuksköterskor till Röntgenavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Röntgenkliniken erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en bra arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar ständig med utveckling av arbetssätt och teknik för att kunna erbjuda säkra undersökningar/behandlingar med hög kvalitet. På kliniken genomförs årligen ca 115 000 undersökningar/behandlingar såsom skelett- och lungundersökningar, datortomografiundersökningar, magnetkameraundersökningar, ultraljud, intervention (kärlröntgen), nuklearmedicinska undersökningar, mammografi och CBCT (dentalröntgen). Patienterna remitteras till kliniken från slutenvården, primärvården, hälsoval och privata vårdgivare. Vår verksamhetsidé är: Att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. Verksamheten bedrivs mestadels dagtid men även dygnet runt året om. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiologi. Även du som snart kommer att bli klar med din röntgensjuksköterskeutbildning är välkommen att söka tjänsterna. Som person är du duktig på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, tar ansvar och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2020-12-16
Ansök senast
2021-01-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Pernilla Svanberg
  Avdelningschef Röntgen Karlskrona
  Telefon: 0455-735040
 • Helen Wilhelmsson
  Vårdförbundet Karlskrona
  Telefon: 0455-735055
 • Linda Paradis
  Vårdförbundet Karlskrona
  Telefon: 0455-735055
 • Emilia Ronnå
  Vårdförbundet Karlskrona
  Telefon: 0455-735055

Ansökan

Referensnummer: A994639
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?