Röntgenkliniken söker 3 legitimerade röntgensjuksköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi söker dig som är: • Legitimerad röntgensjuksköterska. Vill du bli vår nästa kollega? Vi söker dig som vill vara en del av vårt team på Röntgen i Karlskrona. Som person är du driven och engagerad och tycker om att arbeta med utveckling och förändringar. Du har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ. Röntgenkliniken erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en bra arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar ständigt med utveckling av arbetssätt och teknik för att kunna erbjuda säkra undersökningar/behandlingar med hög kvalitet. På kliniken genomförs årligen ca 115 000 undersökningar/behandlingar såsom skelett- och lungundersökningar, datortomografiundersökningar, magnetkameraundersökningar, ultraljud, intervention (kärlröntgen), nuklearmedicinska undersökningar, mammografi och CBCT (dentalröntgen). Patienterna remitteras till kliniken från slutenvården, primärvården, hälsoval och privata vårdgivare. Vår verksamhetsidé är: Att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även dygnet runt på årets alla dagar. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning.

Kvalifikationer

Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, tar ansvar och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av att arbeta med magnetkameraundersökningar, angiografi och nuklearmedicin är meriterande. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-06-24
Ansök senast
2020-07-20
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Rontgenmottagning-Karlskrona/

Upplysningar

  • Pernilla Svanberg
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735040
  • Helen Wilhelmsson - Linda Paradis – Emilia Ronnå
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-735055

Ansökan

Referensnummer: A963525
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.