HR-konsult Regionservice stab

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster. HR-avdelningen är organiserad i Regionservice stab och där finns också förvaltningens ekonomiavdelning. Avdelningen har även i uppdrag att leverera stöd inom HR-området till bland annat Regionstaben.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att arbeta med hela bredden av HR-arbetet. Du kommer att möta en stor variation av frågeställningar och uppdrag bland annat inom områdena arbetsrätt, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lönebildning, analys och uppföljning. Din roll innebär att du aktivt medverkar till god samverkan med arbetstagarorganisationerna. Som HR-konsult arbetar du utifrån ett professionellt, vägledande och coachande arbetssätt med att stödja förvaltningens chefer i sin arbetsgivarroll. Regionservice stab har ett övergripande ansvar för förvaltningen och arbetar med strategiskt ledningsstöd till basenhetschefer och ledningsgrupper, vilket också innefattar omvärldsbevakning. Du kommer också att delta i förvaltingens processinriktade förbättringsarbete. Vi arbetar tillsammans, med hela regionens HR-funktion, i olika fördjupningsgrupper med utvecklingsfrågor inom t.ex. arbetsmiljö, arbetsrätt eller kompetensförsörjning. Du förväntas att i detta arbete bidra till utvecklingen av riktlinjer och rutiner inom HR- och kompetensområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen från personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och erfarenhet från offentlig verksamhet. Som person behöver du vara bra på att bygga förtroendefulla relationer, kunna situationsanpassa, vara pedagogisk och ha initiativförmåga. En förutsättning för att fungera i uppdraget är att du trivs att arbeta såväl självständigt som i team, är strukturerad och kan kommunicera på ett sakligt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
HR-Konsult/PA-Konsult
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-01-23
Ansök senast
2019-02-13
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A845226
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.