Administrativ Samordnare Folktandvården Sölvesborg

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården har ca 300 medarbetare och verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvården finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. På Folktandvården i Sölvesborg är vi ett glatt gäng på 21 personer varav fem tandläkare och fyra hygienister, 11 tandsköterskor och 1 receptionist. Här utför vi alla former av behandlingar allt från implantatprotetik till dentoalveolär kirurgi. Kliniken ligger centralt med goda möjligheter att åka kollektivt.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ samordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som lednings- och administrativt stöd till avdelningschefen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personaladministration-/planering, rapportering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar i utvecklings- och förbättringsarbeten på kliniken tillsammans med avdelningschef. I uppdraget ingår också att vara kliniskt verksam, att delta i och vara väl insatt i klinikens vårdverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad, har servicekänsla, stor integritet och tycker om att ta ansvar och egna initiativ med stort engagemang. Viktigt att du har god vana av att arbeta i office-paketet och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du ska kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv om du har erfarenhet från liknande arbete tidigare är det meriterande. Du som söker är tandsköterska eller legitimerad tandhygienist. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2019-01-23
Ansök senast
2019-02-18
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Katarina Ryhle
  Avdelningschef
  Telefon: 0456-731250
  E-post: Katarina Ryhle
 • Helen Jönsson
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0456-73 12 50
 • Ingela Franzén
  Vision
  Telefon: 0456-731250
 • Kerstin Nilsson
  Fackligföreträdare, Saco
  Telefon: 0456-731250

Ansökan

Referensnummer: A845506
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.