Avdelningschef till Infektions- och hudmottagningarna, Karlskrona/Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Infektions- och hudklinikens uppdrag är att ge våra invånare med infektions- och hudsjukdomar en specialiserad vård och behandling. Vi är en klinik som kännetecknas av närhet, delaktighet och god stämning. Våra medarbetare har hög kompetens, engagemang och utvecklingsvilja. Vi trivs med att jobba tillsammans i team där alla yrkeskategorier ingår. Kliniken består av tre öppenvårdsmottagningar, infektionsmottagningen i Karlskrona, hudmottagningen i Karlskrona samt en mindre hudmottagning i Karlshamn. I kliniken ingår även en vårdavdelning. Infektionsmottagningen i Karlskrona har en blandad specialistmottagning där även egen akutverksamhet, STI-mottagning och välfungerande sprutbytesverksamhet ingår. Hudmottagningen i Karlskrona bedriver en modern hudsjukvård med utvecklade specialistmottagningar för olika yrkeskategorier. Hudtumörer och hudinflammatoriska sjukdomar utgör merparten av besöken och det utförs många olika behandlingar så som operationer, UV-ljus, PDT med mera. På hudmottagningen i Karlshamn är verksamheten begränsad till sköterskemottagning ett par dagar i veckan samt enstaka läkarmottagningar.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en avdelningschef till infektionsmottagningen och hudmottagningarna. Som avdelningschef är din uppgift att planera, leda och utveckla avdelningen utifrån verksamhetens mål. Du kommer att ha huvudansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö på mottagningarna. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling. Förordnandet som avdelningschef är tidsbegränsat och kombineras med en tillsvidareanställning inom ditt eget yrkesområde. Allt vårt arbete har sin utgångspunkt i Region Blekinges vision Livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss och i vår gemensamma värdegrund engagemang, kvalité och samarbete.

Kvalifikationer

Du bör ha chefserfarenhet, vara lyhörd, rak och tydlig i ditt ledarskap. God social kompetens och samarbetsförmåga är en förutsättning liksom en helhetssyn på klinikens verksamhet. Du är högskoleutbildad med erfarenhet från hälso- och sjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Enhetschef, hälso- och sjukvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-01-26
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Olof Blivik
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455 - 73 44 40
  • Olgrim, Pia
    Vision
    Telefon: 0455 - 73 44 63

Ansökan

Referensnummer: A922359
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.