Undersköterskor till Akutmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling. Som undersköterska på akutmottagningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Du bedömer, vårdar och behandlar patienterna under deras vistelse på akutmottagningen, allt ifrån svårt sjuka patienter, olyckor, anhörigstödjare, till att assistera läkare vid mindre ingrepp. Du ingår i ett team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, kanslister och vårdassistenter. Vi har påbörjat vårt arbete med att vidareutveckla ett personcentrerat förhållningssätt för att på bästa sätt möta samtliga patienter med olika tillstånd och förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med några års erfarenhet. Har du erfarenhet från akutsjukvård, avdelning (sjukhuset), IVA, eller narkos ses detta som meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika akuta situationer. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som gillar att arbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Schema
Dygnetruntverksamhet.
Antal platser
3
Publicerad
2021-10-12
Ansök senast
2021-11-07
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

 • Martin Sevestedt
  Avdelningschef Akutmottagning Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 58
  E-post: Martin Sevestedt
 • Marita Lindblad
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 10 00 via växeln

Ansökan

Referensnummer: A1060950
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?