Systemutvecklare

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler, införa ny teknik och utveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Vi kommer även att införa ett nytt vårdinformationssystem, satsa på E-hälsa samt skapa förutsättningar för innovationer. Region Blekinge söker nu en systemutvecklare som vill vara en del av den digitala utvecklingsresan hos oss. Som systemutvecklare i Region Blekinge arbetar du i Regionservice, en förvaltning som utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Regionservice verksamhet består av olika basenheter med ansvar för fastigheter, IT, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd med ekonomi, HR, lön och verksamhetsutveckling. Tjänsten tillhör basenhet Informationsteknik och avdelning Förvaltning Affärssystem. På avdelningen arbetar medarbetarna med förvaltning, systemutveckling och administration av olika system inom Region Blekinges verksamheter. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt PM3.

Arbetsbeskrivning

Som systemutvecklare kommer du att arbeta i vårt utvecklarteam tillsammans med andra utvecklarkollegor. Region Blekinge står inför en spännande resa mot ökad digitalisering och du kommer att vara en viktig kugge i detta arbete. Vi ska ligga i framkant och utnyttja de teknologier som finns, exempelvis i molnet. Tjänsten innebär stort eget ansvar och vi förväntar oss att du kontinuerligt håller dig uppdaterad genom utbildning och omvärldsbevakning. Känner du att du vill arbeta i en spännande och utvecklande miljö med en bra balans mellan jobb och fritid är du den vi söker. Tjänsten är placerad i Karlskrona, men resor kan förekomma.

Kvalifikationer

Generella kvalifikationer Vi söker dig som har ett stort intresse för problemlösning och att ge service till verksamheten. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna ställa om mellan olika situationer, god analytisk förmåga och lätt för att samarbeta. Du bör också vara drivande, lösningsfokuserad och ha god initiativförmåga. Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det kan förekomma kontakter med leverantörer från utlandet och därför bör du även har goda kunskaper i engelska. Specifika kvalifikationer Du ska ha en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du ska ha erfarenhet av: • .Net (C#, Visual Studio) • SQL Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av: • Azure DevOps • Molnlösningar • Nätverk och dess uppbyggnad • Certifikathantering • IIS • PowerShell • Microsofts BizTalk Resor förekommer vilket ställer krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Systemutvecklare/Programmerare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Informatik
Omfattning
Heltid
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-25
Ansök senast
2019-12-16
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Jonas Axelsson
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 62 56
  • Ann-Charlott Andersson
    Sveriges Ingenjörer
    Telefon: 0455-73 62 72

Ansökan

Referensnummer: A917887
Ansök

Övrig information

Intervjuer kommer att ske i januari. Är det så att du inte blir kallad till intervju återkommer vi till dig först när rekryteringen är avslutad. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.