Övertandläkare/ämnesföreträdare pedodonti Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vi söker nu en övertandläkare/pedodontist till avdelningen P3e (pedodonti, parodontologi, protetik och endodonti) Team pedodonti som ingår i P3e har idag en överetandläkare/ämnesföreträdare, en ST-tandläkare, en allmäntandläkare, fyra tandsköterskor och tillgång till två medicinska sekreterare. Arbetet är till största delen förlagt till Blekingesjukhuset i Karlskrona men viss tjänstgöring vid Blekingesjukhuset i Karlshamn kan komma att bli aktuellt.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår ST-handledning, för intresserad sökande finns också möjligheten till ett ämnesföreträdarskap och klinisk tjänstgöring innefattande utredning och behandling inom pedodontins hela behandlingspanorama. Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi tror att du, precis som vi, ser den odontologiska kvaliteten som basen för arbetet som tandläkare. Att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke och att du sätter högt värde på god service. Vi vill att du kan samarbeta, verka både självständigt och i team samt tycker om att utvecklas i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har formell specialistbehörighet i ämnesområdet pedodonti och som är nyfiken på att driva och utveckla pedodontin tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialisttandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2018-11-07
Ansök senast
2019-01-30
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A826795
Ansök

Övrig information

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.