Dietist till Blekingesjukhuset, tillsvidare, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Dietisterna har uppdrag inom olika kliniker på sjukhuset och inom primärvården. Vår mottagning finns både i Karlshamn och i Karlskrona och vi samverkar över länet. Organisatoriskt tillhör dietisterna rehabiliteringskliniken, på samma sätt som ett flertal andra paramedicinska enheter. Karlshamn är ett litet sjukhus med nära samarbetsytor vilket gör det lätt att arbeta i team med annan vårdpersonal. Det finns ett etablerat nutritionsarbete på vårdavdelningarna innefattande screening, bedömning och åtgärd där dietisten har en självklar roll. Välkommen till en trevlig arbetsplats!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter inom sluten- och öppenvård, med enskilda patienter och i grupp och som tycker att utveckling och förbättringsarbete är roligt. Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter samt utveckling inom dina ansvarsområden. Utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i arbetsuppgifterna samt att utveckla teamarbetet med andra yrkesgrupper. Du kommer att träffa patienter från olika verksamhetsområden och diagnoser som kan förekomma på ett mindre sjukhus, men dina arbetsområden är delvis riktade mot patientgrupper inom diabetes, gastroenterologi och primärvård. Du kommer arbeta tillsammans med erfarna kollegor och ha stöd av medicinsk sekreterare. Det finns ett gott kollegialt utbyte inom dietistgruppen och vi månar om ett nära samarbete. Kompentensutveckling är en självklarhet hos oss. Vid frånvaro hjälper vi varandra i arbetsgruppen. Dietistverksamheten har under senaste året arbetat med att ta fram nya arbetssätt och rutiner och vi hoppas du vill vara med i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Hos oss får du: Introduktion och stöd av erfarna kollegor Flexibel arbetstid Friskvårdsbidrag, gratis gym i fina lokaler samt hälsovecka Möjlighet att byta ut semesterdagstillägg mot extra lediga dagar Möjlighet att påverka ditt uppdrag Regelbunden fortbildning

Kvalifikationer

Legitimerad dietist (svensk legitimation). Har du erfarenhet från yrket är det värdefullt för oss, men som nyutexaminerade dietist är du också varmt välkommen. Som person är det viktigt att du är självgående men har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Det är bra om du är flexibel och kan ställa om efter nya förutsättningar när det behövs. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet samt ditt engagemang och vilja att fortsätta utveckla dietistverksamheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Dietist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-01-31
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A931365
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.