Tandläkare Folktandvården Lyckeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården med drygt 300 medarbetare är en del av Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vi är stolta över att alla specialiteter finns hos oss i Folktandvården Blekinge. Vi är miljöcertifierad (ISO 14001) Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. På Folktandvården Lyckeby arbetar 7 tandläkare 4 tandhygienister och 13 tandsköterskor. Vi är ett team med blandade åldrar och erfarenhet; allt från nyutexaminerade till över 30 års yrkeserfarenhet. Tillsammans arbetar vi med allmäntandvårdens alla delar och i nära samarbete med våra specialisttandläkare. Som anställd hos oss har du även möjlighet att auskultera på specialisttandvården, samt att specialisttandläkarna ett par gånger per termin besöker kliniken för konsultation ett lärorikt och trevligt inslag i den kliniska vardagen. Du har även goda möjligheter till vidareutbildning, internt och externt. Lyckeby är en stadsdel med cykelavstånd till Karlskrona. Här finns ett brett utbud av service och goda kommunikationer. Skärgård, sport, kultur, natur och IT är ord som förknippas med Karlskrona. Möjligheterna att leva ett gott liv väntar dig.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder dig: Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Förmånlig veckoarbetstid • Massage & friskvård • Löneväxling mm Introduktionsprogrammet ger en god inblick i verksamheten och du knyter kontakter med medarbetare från hela länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig, nyutexaminerad eller erfaren med svensk tandläkarlegitimation och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå. Du är positiv, kan ta eget ansvar och ta egna initiativ. Du har lätt att samarbeta med andra. Du vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten på kliniken och vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-12
Ansök senast
2021-08-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Margareta Strömdahl
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 64 87
  E-post: Margareta Strömdahl
 • Camilla Henrysson
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 64 93
 • Alexandra Ioannidis Olsson
  TT
  Telefon: 0454-73 27 30
  E-post: Alexandra Ioannidis Olsson

Ansökan

Referensnummer: A1030446
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?