Skötare till Vuxenpsykiatri Väst avdelning 21

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg samt Olofström med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn och av vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg, mellanvårdsmottagningar i samtliga kommuner samt ett akut- och rådgivningsteam. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Vi sätter patientens relation med personalen i främsta rummet. På vår heldygnsvård arbetar vi i vårdlag samt har fokus på anhörigarbete, det vill säga att kontakt med anhöriga sker inom två dygn och inbjudan till anhörigsamtal inom tre dygn. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi söker nu 2 skötare till avdelning 21.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär att bedriva psykiatrisk omvårdnad. Det innebär till stor del att utgöra ett stöd och en trygghet för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel samt ha ett stort engagemang. Empati är även en viktig egenskap. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett spännande och meningsfullt arbete där din insats är betydelsefull. 1 tjänst är nattplacering och 1 tjänst dag/kväll, helg

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Önskvärt med erfarenhet av liknande arbete. Vi kommer att ta stor hänsyn till personliga egenskaper, där du som lockas av det personcentrerade förhållningssättet och har en stark tilltro till teamarbetets betydelse för en välfungerande vård och arbetsmiljö, har en plats hos oss. Körkort är ett krav. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Skötare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Ange i ansökan om du söker nattplacering eller dag/kväll, helg. Urval kommer att ske löpande.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-03
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Gunilla Edvardsson
    Avdelningschef
    E-post: Gunilla Edvardsson
  • Anki Ljunglöf
    Kommunal
    Telefon: 010-4428345

Ansökan

Referensnummer: A1066591
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?