Semestervikariat - Förrådsbiträde till Materialdepån

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Materialdepån har cirka 25 medarbetare och ansvarar för regionens materialförsörjning genom inköpsservice och depåverksamhet. Materialdepån köper in och lagerhåller ca 1 900 artiklar och de största kunderna är Region Blekinge och Region Kronoberg.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som förrådsbiträde kommer du att arbeta med traditionell lagerhantering och orderplock på Materialdepån. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, flexibilitet och stresstålighet. Du kommer att jobba i en grupp bestående av flera medarbetare som gemensamt arbetar mot uppsatta mål där ordning och reda är en förutsättning. Det förekommer många moment i arbetsuppgifterna såsom plock, inventering och det kan förekomma tunga lyft. På Materialdepån kommer du även att få köra truck om du har truckkort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller adekvat erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Datavana är ett krav och kunskaper i SESAM är meriterande då all rapportering sker i det systemet. Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och förmåga att enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar. Det är meriterande om du har truckkort samt vana från serviceyrken.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Transport
Yrkeskategori
Lagerarbetare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse, Introduktion ingår.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
4
Publicerad
2021-01-25
Ansök senast
2021-02-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Magnus Jonsson
    Avdelningschef vid Materialdepån
    Telefon: 0455-73 63 85
    E-post: Magnus Jonsson
  • Susanne Johansson
    Kommunal

Ansökan

Referensnummer: A1001880
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?