Överläkare eller specialistläkare inom Anestesiologi /Thoraxanestesiologi

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger högspecialiserad hjärt- och lungkirurgisk sjukvård samt vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, invasiv kardiologi/PCI och TAVI. Inom kliniken arbetar ca 200 medarbetare på vård-, intensivvård- och röntgenavdelningar samt inom mottagnings- och operationsverksamheter. Vi har ett brett och varierande arbetsinnehåll och bedriver såväl akut som planerad verksamhet. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet. Här jobbar thoraxanestesiologer, thoraxkirurger, kardiologer och thoraxradiolog. Upptagningsområdet för den högspecialiserade vården motsvarar ca 330 000 invånare. Arbetsplatsen är helt unik med sin multidisciplinära uppbyggnad, som innebär dagliga konferenser, korta beslutsvägar och samarbete kring patienter inom klinikens egna ramar.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i Thoraxanestesiologi med tjänstgöring på Thiva, operation samt bakjour.

Kvalifikationer

Vi söker nu en överläkare eller specialistläkare inom thoraxanestesiologi eller anestesiologi på bakjoursnivå. Du är en trygg och stabil person med god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Thoraxcentrum
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-11
Ansök senast
2021-03-07
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Thoraxcentrum-Hjartmottagning-Karlskrona/

Upplysningar

 • Dada Merdan
  Verksamhetschef Thoraxcentrum
  Telefon: 0455-73 51 33
  E-post: Dada Merdan
 • Alexander Scheel-Exner
  Läkarföreningen
  Telefon: 0454-73 20 27
  E-post: Alexander Scheel-Exner

Ansökan

Referensnummer: A1006749
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?