Teletekniker till Telefoniavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler, införa ny teknik och utveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Vi kommer även att införa ett nytt vårdinformationssystem, satsa på E-hälsa samt skapa förutsättningar för innovationer. Telefoniavdelningen söker nu en teletekniker som vill vara en del av den digitala utvecklingsresan hos oss. Som teletekniker arbetar du i Regionservice, en del av Region Blekinge som utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till alla verksamheter. Regionservice verksamhet består av olika basenheter med ansvar för fastigheter, it, måltid, logistik, fastighetsdrift och lokalvård. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, HR, lön samt verksamhetsutveckling.

Arbetsbeskrivning

Region Blekinge har en modern kommunikationsplattform som är anpassad för att stötta Region Blekinges alla verksamheter, samt i vissa delar även våra medborgare i Blekinge. Som teletekniker kommer du ingå i vårt team telefoni, där vi idag är fem personer, en teleingenjör, en teletekniker, en systemförvaltare och två systemadministratörer. Teamet telefoni medverkar i kommunikationsplattformens utveckling, underhåll och leverans av ett antal tjänster. Region Blekinge har en kundplacerad växelplattform med stödsystem som till exempel talsvarslösningar, telefonistapplikation, larmtjänster och övervakningssystem. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer arbeta med att administrera vår plattform, drift, underhåll och utveckla våra system i dialog med verksamheten. En modern kommunikationsplattform är till stora delar it- tjänster och Region Blekinge ansvarar både för server som applikation tillsammans med avtalade leverantörer. Region Blekinges telefoni är nu under utveckling och många spännande utmaningar finns i att förflytta verksamheten mot ett mer mobilt arbetssätt.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en högskoleutbildning med inriktning mot teknik eller telekommunikation, eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska vara van vid att ta ansvar och kunna arbeta självständigt. Vi vill att alla våra medarbetare håller sig kontinuerligt uppdaterade genom internt samarbete och omvärldsbevakar, samt att vi hellre ser möjligheter framför problem. Vårt koncernspråk är svenska, men vi ser gärna att du kan kommunicera väl i både tal- och skrift på såväl svenska som engelska. Ditt arbetsfält kommer att vara i Blekinge län, därför krävs ett B- körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en god samarbetsförmåga. Meriterande kvalifikationer: • Bred allmänkompetens inom telefoni och moderna kommunikationslösningar • Bred allmänkompetens inom IT • God kunskap om Microsofts klient- och serveroperativ • God allmänkunskap om nätverk och dess uppbyggnad • God kunskap om nätverksprotokoll och brandväggars funktion • Grundläggande databaskunskaper, främst MS SQL server • Kunskaper inom teknisk projektledning • Kunskaper om Microsoft Azure • Kunskaper om Office 365 • Kunskaper om förvaltningsmodellen PM3 Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Kommunikationstekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under hela rekryteringsprocessen.
Lön
Månadslön. Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Schema
Dagtid.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-03
Ansök senast
2021-06-24
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Magnus Andersson
    Avdelningschef Telefoniavdelningen
    Telefon: 0455-73 69 97
  • Roger Ahlér
    Vision
    Telefon: 0455-736681

Ansökan

Referensnummer: A1036010
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?