Sjuksköterska till infektionsmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Infektions- och hudkliniken på Blekingesjukhuset består av en vårdavdelning, en infektionsmottagning och en hudmottagning samt patientadministration. Då en av våra sjuksköterskor går i pension behöver vi anställa en ny medarbetare till vår infektionsmottagning i Karlskrona. Infektionsmottagningen är en varierad mottagning med många olika patientkategorier. Till mottagningen kommer patienter till vår akutmottagning under dagtid, planerade läkarmottagningar och sköterskemottagningar. Remisspatienter med olika frågeställningar gällande infektioner av olika slag, till exempel lunginflammation, blodförgiftning, borrelia och tuberkulos. Vaccinationer för framförallt utlandsresor är också något vi gör på mottagningen. Tropiksjukdomar och könssjukdomar tillhör infektionsmottagningen precis som vår sprutbytesmottagning.

Arbetsbeskrivning

På infektionsmottagningen är vi ett sammansvetsat team på fem sjuksköterskor som arbetar tillsammans med läkare, sekreterare och kurator. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete. Tjänsten innehåller mottagningsverksamhet med bland annat läkarmottagningar, egna patientbesök, telefonrådgivning, sprutbytesmottagning och vaccinationer samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för infektionsvård. Infektionsmottagningen är en mottagning med varierande arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver vara självgående, noggrann, trygg och ha en god samarbetsförmåga. Flexibel och serviceinriktad är också viktiga egenskaper för tjänsten. Din personliga lämplighet och sociala kompetens värderas högt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Infektions- och hudkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
I tjänsten ingår tjänstgöring var 4:e helg på infektionsavdelning 61, då som resurs på avdelningen. Tillträde enligt överenskommelse Urval sker löpande.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-19
Ansök senast
2019-08-15
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Charlotte Augustzén
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 44 41
  • Marie Jonasson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 44 55

Ansökan

Referensnummer: A885681
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.