Intresseanmälan för vårdpersonal som extra resurs inom Hälso- och sjukvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I samband med coronavirusets spridning i samhället förbereder Region Blekinge för ett eventuellt större bortfall av personal inom Hälso- och sjukvården. Region Blekinge söker nu extra resurser som kan arbeta med kort varsel i våra verksamheter där behov uppstår. I vilken omfattning och vid vilka tillfällen kommer att variera då behovet och förutsättningarna snabbt kan förändras. Arbetstiden kan vara förlagd till såväl dag som natt, vardag, söndag och helgdag

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska, läkare, undersköterska, medicinsk sekreterare, biomedicinsk analytiker eller har någon annan utbildning eller yrkeserfarenhet inom vården. Vi söker även dig som studerar till ett vårdyrke. Är du sjuksköterskestudent är det bra att känna till att du får arbeta som undersköterska när du avslutat minst termin 3. Är du läkarstudent får du arbeta som undersköterska när du avslutat termin 4. Du måste ha fyllt 18 år och du behöver ha god svenska i tal och skrift. Du kommer att få introduktion innan du börjar. Om behov av din kompetens uppstår eller om vi behöver kompletterande uppgifter från dig blir du kontaktad av Region Blekinge. Vi tar med stor tacksamhet emot din intresseanmälan.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Läkare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Timavlönad
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-30
Ansök senast
2020-08-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A943851
Ansök

Övrig information

Tack för att du vill hjälpa till! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.