Leg. röntgen- alt. allmänsjuksköterskor till Röntgenkliniken Karlskrona och Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. På kliniken genomförs årligen ca 115 000 undersökningar/behandlingar såsom skelett- och lungundersökningar, datortomografiundersökningar, magnetkameraundersökningar, ultraljud, intervention (kärlröntgen), nuklearmedicinska undersökningar, mammografi och CBCT (dentalröntgen). Patienterna remitteras till kliniken från slutenvården, primärvården, hälsoval och privata vårdgivare. Verksamheten bedrivs mestadels dagtid men även dygnet runt på årets alla dagar. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Röntgenkliniken erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en bra arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar ständigt med utveckling av arbetssätt och teknik för att kunna erbjuda säkra undersökningar/behandlingar med hög kvalitet. Hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning. Du erbjuds således ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är: • Legitimerad röntgensjuksköterska. • Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiologi. • Legitimerad allmänsjuksköterska som vill vidareutbilda dig till röntgensjuksköterska. (Du får en anställning på Röntgenkliniken och behåller din lön under studietiden). Som person kan du planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, tar ansvar och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Skriv i din ansökan om du önskar placering i Karlshamn eller Karlskrona.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2019-01-16
Ansök senast
2019-02-17
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Pernilla Svanberg
  Avdelningschef Röntgen Karlskrona
  Telefon: 0455-735040
 • Thomas Strand
  Avdelningschef Mammografi Blekinge
  Telefon: 0454-733253
 • Helen Wilhelmsson
  Vårdförbundet Karlskrona
  Telefon: 0455-735055
 • Åsa Nilsson
  Vårdförbundet Karlshamn
  Telefon: 0454-732566
 • Maria Kjellsson
  Utbildningsansvarig Röntgensjuksköterska
  Telefon: 0455-736736

Ansökan

Referensnummer: A841148
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.