Legitimerade sjuksköterskor sökes för tillsvidareanställning Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vid årsskiftet 2018/2019 går Landstinget Blekinge och Region Blekinge samman och bildar en ny region. Vi kommer att heta Region Blekinge och ansvarar efter den 1 januari 2019 av hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och bildning samt regional utveckling. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer antingen att jobba inom Blekingesjukhuset eller Psykiatrin. I din ansökan har du möjlighet att ange dina önskemål och vi kommer att försöka tillgodose dessa i den mån verksamheten tillåter. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. All verksamhet bedrivs både i Karlshamn och i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar din examen under första halvåret 2019. Om du tar din examen under första halvåret 2019 så visstidsanställs du som undersköterska tom 31 augusti 2019. När du inkommit med en giltig svensk legitimation som sjuksköterska omregleras anställningen till en tillsvidareanställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning
Antal platser
30
Publicerad
2018-10-15
Ansök senast
2019-01-20
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb/

Upplysningar

  • Jenny Malmörn
    HR-assistent
    Telefon: 0455-736598
    E-post: Jenny Malmörn

Ansökan

Referensnummer: A820306
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.