Semestervikariat undersköterska, Kvinnohälsovården Väst

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska inom Kvinnohälsovården har du ett varierat arbete med sedvanligt mottagningsarbete i receptionen och även provtagning. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och man ingår i ett team där man arbetar med barnmorskor och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet inom yrket. Som person är du trygg och stabil och tycker att ett gott bemötande är en självklarhet. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Viktigt att Du är en engagerad person som gillar utmaningar och tycker att det är stimulerande att arbeta på flera arbetsplaster. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och strukturera i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse Placering: Kvinnohälsovården Väst med placering i Sölvesborg, Karlshamn och Olofström. Rekrytering sker löpande.
Varaktighet
3-6 månader
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-17
Ansök senast
2020-04-12
Läs mer
http://regionblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb/

Upplysningar

  • Ingrid Dalberg
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-732656

Ansökan

Referensnummer: A936988
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.