Sjuksköterska till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning. Du blir tillsvidareanställd på kliniken.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins öppenvård såsom t.ex. samtal, kvalitetsregister och läkemedelshantering/läkemedelsdispensär. Samt att ingå som en del i vuxenpsykiatrins akut och rådgivningsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-14
Ansök senast
2021-07-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Rune Olsson
  Avdelningschef mottagningen Sölvesborg-Karlshamn
  Telefon: 0456 - 73 12 24
  E-post: Rune Olsson
 • Carola Friberg
  Psykiatri-ssk, akut- och rådgivning
  Telefon: 0454-73 30 54
 • Ida Kronberg
  Sjuksköterska
  Telefon: 0454-732879

Ansökan

Referensnummer: A1036048
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?