Administrativ samordnare

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge satsar på att vara en attraktiv arbetsgivare genom att vi erbjuder goda arbets- och lönevillkor och arbetsmiljö, kultur, utveckling, ledarskap och medarbetarskap. Som anställd får du också bl.a. Introduktion och vidareutveckling, rabatt på årskort hos Blekingetrafiken, fri tillgång till gym, förmånliga semestervillkor, pensionssparande genom löneväxling samt att du får vara en del i utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård. Region Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt! Enheten för logistik och måltidsservice är en av fem basenheter som är organiserade under Regionservice med ca 100 medarbetare totalt för basenheten. Tjänsten kommer att tillhöra logistik och måltidsservice stab med verksamhetschefen som närmaste chef. I staben finns även en verksamhetscontroller och en måltidsutvecklare.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ samordnare har du en viktig roll för att ge basenheten de förutsättningar som krävs för att säkra leveransen till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat förvaltning och administration av leasingbilar och serviceavtal, rapportering, fakturering, statistisk analys och uppföljning av nyckeltal, samt övriga administrativa uppgifter inom basenheten. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar tillsammans med verksamhetschef i utvecklings- och förbättringsarbeten runt bl.a. våra leasingbilavtal.

Kvalifikationer

Uppdraget kräver att du har gymnasieexamen och gärna med inriktning mot ekonomi/administration eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Meriterande är om du även har eftergymnasial utbildning inom området eller erfarenhet från liknande arbeten. Som person är Du flexibel, öppen och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, serviceinriktad och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Vidare har du god vana av Office-paketet och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-29
Ansök senast
2019-12-09
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

  • Magnus Helge
    Tf Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 43 18
  • Roger Ahlér
    Vision
    Telefon: 0455-736681

Ansökan

Referensnummer: A918153
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.