Semestervikariat som receptionist till Nättraby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Nättraby vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralera som ingår i hälsoval Blekinge. På vårdcentralen har vi 24 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns idag 6273 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Du är välkommen att bli en medarbetare i vår härliga arbetsgrupp! Som receptionist kommer du, förutom receptionsarbete, även att ha uppgifter såsom posthantering, inskrivning av remissvar samt andra dokument. Du kommer att ha telefonkontakt med patienter och andra vårdgivare. Är du utbildad medicinsk sekreterare kommer du även att skriva journaler och remisser/ brev efter diktat.

Kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare är meriterande. Tempot är ofta högt så du bör vara flexibel och stresstålig. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datorvana. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare samt vårdsystemet System Cross är meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper vi värdesätter. Du har även lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är ansvarsfull i ditt arbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Receptionist, telefonist
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat: 190617 - 190818
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-18
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-02-03
Läs mer
https://www.1177.se/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Nattraby-vardcentral-Nattraby//?hvq=v%C3%A5rdcentral

Upplysningar

  • Ann-Christin Svensson
    Avdelningschef

Ansökan

Referensnummer: A837092
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.