Psykolog till Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatrin har inrättat en karriärstege för psykologer där vi utöver legitimerad psykolog har särskilda tjänster för specialister. Vi har även en tjänst som specialistpsykolog med funktionsansvar. Den senare är med i ledningsgruppen och bidrar där med sin yrkeskunskap. Vi söker idag en psykolog till vår öppenpsykiatriska mottagning i Karlskrona. På mottagningen arbetar ca 45 personer. Vi är läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och kanslister. Inom psykiatrin i Blekinge eftersträvas en hög utbildningsnivå hos personalen.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av psykoterapi, fokuserad krisbehandling, bedömning, utredningsarbete och diagnostik. Du förväntas bli en viktig medlem i teamet och i mottagningens utvecklingsarbete. Mottagningen mål är att erbjuda specialistpsykiatrisk vård av hög kvalitet där patientens behov står i centrum. Som psykolog erbjuds du kontinuerlig handledning, regelbundna professionsträffar och goda möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Då du kommer att arbeta både individuellt och i grupp så är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett flexibelt arbetssätt, verkar för ett öppet klimat och delar gärna med dig av din kunskap. Vi är positiva till att våra psykologer vidareutbildar sig till specialister eller leg. psykoterapeut parallellt med sin anställning hos oss. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av allmänpsykiatriskt arbete. Vi har som mål att förtydliga psykologens roll på mottagningen och ser gärna att du är med i denna process. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-29
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef, Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  Telefon: 0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm
 • Jonas Lind
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 59 73
  E-post: Jonas Lind
 • Magnus Thern, Studierektor för PTP-programmet
  Leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi
  Telefon: 0455-73 59 28
  E-post: Magnus Thern, Studierektor för PTP-programmet

Ansökan

Referensnummer: A1065573
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?