Psykologer Habiliteringen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Är du legitimerad psykolog och vill göra en positiv skillnad för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu två psykologer till habiliteringen i Karlskrona. Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som psykolog i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning, regelbundna yrkesträffar och möjlighet till kompetensutveckling. Som ny psykolog på habiliteringen kommer du att få en grundlig introduktion och yrkeshandledning av erfaren yrkeskollega. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Nu söker vi två psykologer, en till barnteam samt en till vuxenteam, till avdelningen i Karlskrona. Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med barn och ungdomar alternativt ungdomar och vuxna som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår bedömningar, utredningar, diagnostik och behandlingsarbete. Det kan också vara aktuellt att du planerar och genomför olika kurser som vi håller för våra patienter och deras anhöriga. För oss är det viktigt att ligga i framkant gällande forskning och utveckling för vår målgrupp.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utredningsarbete, habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning. Önskvärt är att du har utbildning i och erfarenhet av TBA, tillämpad beteendeanalys samt erfarenhet av arbete med små barn med autism alternativt erfarenhet av arbete med ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Som person är du nyfiken, engagerad, initiativtagande och nytänkande. Du trivs både med att arbeta självständigt och i team och tar eget ansvar för att driva och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav då arbetet medför resor i tjänsten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Psykiatri och habilitering
Omfattning
Heltid
Tillträde
Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Antal platser
2
Publicerad
2018-12-21
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://www.ltblekinge.se

Upplysningar

 • Linda Svensson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlskrona
  Telefon: 0455-73 43 92
 • Malin Åkergård
  Avdelningschef Habiliteringen Karlshamn
  Telefon: 0454-73 21 65
 • Therese Bergqvist
  Psykolog
  Telefon: 0455-734385
  E-post: Therese Bergqvist
 • Terese Nystedt
  Logoped
  Telefon: 0455-734367
  E-post: Terese Nystedt

Ansökan

Referensnummer: A839731
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.