Avdelningschef till Käkkirurgi/Orofacial medicin

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill utveckla och leda vår avdelning för Käkkirurgi, Odontologisk radiologi och Orofacial medicin. Verksamheten har ca 20 anställda och vi finns i både Karlskrona och Karlshamn. Som avdelningschef ansvarar du för att leda och utveckla din avdelningsverksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår ansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Du arbetar för Folktandvården Blekinge som helhet samt ingår i specialisttandvårdens ledningsgrupp Uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession som vi gärna ser är käkkirurg, annan specialisttandläkare eller tandläkare med några års erfarenhet. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team och värnar om våra medarbetare, det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade och delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat ett tag som chef och har goda dokumenterade ledarerfarenheter. Du har hög integritet, är resultatinriktad, har förmåga att prioritera och se helheter. Vi värdesätter förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Därtill har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
VI tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-25
Ansök senast
2019-10-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A853857
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.