Intresseanmälan som extra resurs utan vårdbakgrund i hälso- och sjukvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I samband med coronavirusets spridning i samhället förbereder Region Blekinge för ett eventuellt större bortfall av personal inom hälso- och sjukvården. Region Blekinge söker nu extra resurser som kan arbeta med kort varsel i våra verksamheter där behov uppstår. I vilken omfattning och vid vilka tillfällen kommer att variera då behovet och förutsättningarna snabbt kan förändras. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara att sprita av och bädda sängar, fylla på vårdmaterial och skyddsutrustning, arbeta med servering av mat, tillsyn eller vak vilket kan innebära vård i livets slutskede eller sällskap pga. oro samt att transportera patienter. Arbetstiden kan vara förlagd till såväl dag som natt, vardag, som helgdag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning, har fyllt 18 år och har god svenska i tal och skrift. Du kommer att få introduktion innan du börjar. Om behov av din kompetens uppstår eller om vi behöver kompletterande uppgifter från dig blir du kontaktad av Region Blekinge. Vi tar med stor tacksamhet emot din intresseanmälan.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Vårdbiträde
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Timavlönad
Antal platser
1
Publicerad
2021-01-18
Ansök senast
2021-03-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Carola Karlsson
    Avdelningschef Bemanningspoolen
    Telefon: 0455-731000 via växeln

Ansökan

Referensnummer: A1000042
Ansök

Övrig information

Tack för att du vill hjälpa till! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?