Vårdassistenter sökes till Akutmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn. Akutmottagningen i Karlskrona har en dygnet-runt-verksamhet för akut sjuka och skadade patienter. Vi har omkring 36 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, infektion, ögon, öron, gyn samt barn.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som vårdassistent vid akutmottagningen innebär att vara behjälplig och underlätta vårdpersonalens arbete med patienterna, detta sker främst genom att utföra de uppgifter på en akutmottagning som inte kräver vårdutbildning. I nära samarbete med vårdpersonalen ser du till att patienter och anhöriga kommer till rätta samt att mottagningens utrymmen hålls i ordning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse av människor, och där service är ett ledord. Vi ser gärna att du har slutförd gymnasieutbildning, tidigare erfarenhet från serviceyrke eller omvårdnad är meriterande. Arbetet på akutmottagningen kräver stresstålighet och förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifterna. Att fungera i team och bygga relationer ser vi som viktiga bitar i att lyckas på arbetsplatsen och vi kommer lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjukvårdsbiträde
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2020-01-31
Schema
Tjänstgöring enligt schema, verksamheten pågår dygnet runt
Antal platser
2
Publicerad
2019-06-26
Ansök senast
2019-07-21
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anna Fridolfsson
  Avdelningschef Akutmottagningen Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 34
  E-post: Anna Fridolfsson
 • Lena Hasselgren
  Stf Avdelningschef, Akutmottagningen Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 42
  E-post: Lena Hasselgren
 • Anita Johansson
  Repr Kommunal
  Telefon: 0455-73 53 42
 • Marita Lindblad
  Repr Kommunal
  Telefon: 0455-73 53 42

Ansökan

Referensnummer: A889426
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.