Distriktssköterska/Sjuksköterska till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Arbetsplatsen har flera utvecklingsarbeten/förbättringsarbeten och ingår i flera projekt bland annat RAK rätt använd kompetens. Detta projekt kommer innebära att varje yrkesgrupp arbetar i toppen av sin kompetens. Sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, BVC sköterskor, sekreterare och servicepersonal ingår i projektet som just nu är i startgroparna. Vi kommer även inom kort kunna erbjuda våra patienter att kontakta oss digitalt för en bedömning eller rådgivning. Vill du vara en del av vårt team och arbeta tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och vill vara en del av vårt härliga gäng! Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefatta bland annat mottagningsarbete, triagering, medicinska bedömningar och telefonrådgivning. Ditt arbete kommer vara lärorikt, stimulerande och hos oss finns det stor möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Vår goda sammanhållning gör att vi lyfter varandra för att utvecklas!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll, van att arbeta självständigt och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du har en god samarbetsförmåga, gillar utmaningar och tycker om att ta egna initiativ. Vi är måna om att hitta kollegor som kompletterar vårt team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-15
Ansök senast
2021-08-31
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Olofstroms-vardcentral-Olofstrom/

Upplysningar

 • Lena Jönsson
  Avdelningschef
  Telefon: 072-8804800
  E-post: Lena Jönsson
 • Nils-Göran Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 31 10

Ansökan

Referensnummer: A1038979
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?