Specialistläkare i allmänmedicin till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Arbetsplatsen har flera utvecklingsarbeten/förbättringsarbeten och ingår i flera projekt bland annat RAK rätt använd kompetens. Detta projekt kommer innebära att varje yrkesgrupp arbetar i toppen av sin kompetens. Sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, BVC sköterskor, sekreterare och servicepersonal ingår i projektet som just nu är i startgroparna. Vi kommer även inom kort kunna erbjuda våra patienter att kontakta oss digitalt för en bedömning eller rådgivning. Vill du vara en del av vårt team och arbeta tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Läkare vid Olofströms vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Du kommer även ha möjlighet att själv utforma mycket av dina arbetsvillkor. Vi erbjuder variation i arbetet och hos oss finns utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet, handledning till utbildningsläkare. Vi har god kompetens inom samtliga professioner och erbjuder en arbetsplats med stor trivsel, god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. För oss är det värdefullt att du har ett gott bemötande och trivs med att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Olofströms vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-27
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Olofstroms-vardcentral-Olofstrom/

Upplysningar

  • Lena Jönsson
    Avdelningschef
    Telefon: 072-8804800
    E-post: Lena Jönsson
  • Blekinge läkarförening
    Telefon: 0455-73 10 69

Ansökan

Referensnummer: A1057199
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande. Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?