Fysioterapeut/Sjukgymnast till Ronneby rehab

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Ronneby Rehabiliteringscenters lokaler ligger i de centrala delarna av Ronneby, i samma byggnad som Ronneby Vårdcentral. Du kommer arbeta tillsammans med andra sjukgymnaster/ fysioterapeuter, arbetsterapeut och samtalsterapeuter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast då en av våra medarbetare kommer att flytta från Blekinge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är självständigt patientarbete med variation av individuella bedömningar, behandling och gruppbehandling. Vi är första instans vid bedömningar av led och muskelrelaterade besvär. Vi jobbar mycket med behandling i grupp och bedriver bla grupper riktade mot psykisk hälsa och artros. Vi har samarbete med Ronneby vårdcentral, Kallinge vårdcentral och Bräkne- Hoby filialläkarmottagning men även med andra aktörer så som kvinnohälsovården och psykiatrin.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården. För att utföra arbetet krävs att du kan arbeta självständigt, har god samarbets-och initiativförmåga och är flexibel. Du vill vara med och utveckla verksamheten! Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval av sökanden sker löpande - Välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-05
Ansök senast
2019-08-11
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Ronneby-rehabcenter/

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 14 91
  • Åsa Abrahamsson
    Sjukgymnast
    Telefon: 0457-73 14 81

Ansökan

Referensnummer: A884592
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.