Intresseanmälan som extra resurs utan vårdbakgrund inom Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I samband med coronavirusets (covid -19) spridning i samhället förbereder Region Blekinge för ett eventuellt större bortfall av personal inom våra olika verksamheter. Region Blekinge söker nu extra resurser som kan arbeta med kort varsel när behov uppstår. Vi kan exempelvis komma att behöva extra resurser inom våra verksamheter som ger service till hälso- och sjukvården. Behovet kan finnas inom teknik, fastigheter, it, måltidsservice, städ och logistik samt annat verksamhetsstöd som lön, redovisning och kundtjänst. I vilken omfattning och vid vilka tillfällen kommer att variera då behovet och förutsättningarna snabbt kan förändras. Arbetstiden kan vara förlagd till såväl dag som natt, vardag, söndag och helgdag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning, har fyllt 18 år och har god svenska i tal och skrift. Du kommer att få introduktion innan du börjar. Om behov av din kompetens uppstår eller om vi behöver kompletterande uppgifter från dig blir du kontaktad av Region Blekinge. Vi tar med stor tacksamhet emot din intresseanmälan.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Ospecificerat yrkesområde
Yrkeskategori
Ospecificerat yrke
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Timavlönad
Antal platser
1
Publicerad
2020-04-03
Ansök senast
2020-08-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A945120
Ansök

Övrig information

Tack för att du vill hjälpa till! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.