Undersköterska till öronoperation vid Öron-, näs-, halskliniken Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron- näs- halskliniken bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. Kliniken består av två öron- näs- halsmottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning i Karlshamn samt en operationsavdelning som innefattar ögonoperation och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på operationsavdelning. Du kommer att assistera operationssköterskorna på operationssal, sköta beställning av operationsinstrument, engångsmaterial och tvätt, samt utföra uppgifter i avdelningens egna sterilverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, tidigare erfarenhet av operationsverksamhet är meriterande. Arbetet på operationssal kräver stresstålighet och flexibilitet. Att fungera i team och bygga relationer ser vi som viktiga bitar i att lyckas på arbetsplatsen och vi kommer lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Schema
Tjänstgöring enligt schema. Verksamheten bedrivs under dagtid, måndag till fredag.
Antal platser
2
Publicerad
2019-10-04
Ansök senast
2019-11-03
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Petra Ersson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 52 07
  • Anna Lilja Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 52 08

Ansökan

Referensnummer: A906428
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.