Barnmorskor till Kvinnokliniken i Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårs period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. På Kvinnokliniken bedrivs verksamhet i länets alla kommuner. På våra sex kvinnohälsovårdsmottagningar bedrivs mödrahälsovård, abortrådgivning/vård, preventivmedelsrådgivning, föräldrautbildning och cellprovstagning. Gynekologisk mottagning finns i Karlshamn och Karlskrona. Gynekologisk slutenvårdsavdelning finns i Karlskrona där vi vårdar kvinnor i alla åldrar, högspecialiserad cancervård och abortvård. Förlossning och BB finns i Karlskrona. Vid förlossningen finns antenatal och specialistmottagning för gravida. I tjänsten ingår att vid behov rotera mellan dag och nattjänstgöring på klinikens olika enheter.

Arbetsbeskrivning

Som barnmorska på Kvinnokliniken i Blekinge ser dina arbetsuppgifter olika ut beroende på vilken avdelning du arbetar på. På BB arbetar vi med att hjälpa det nyblivna föräldraparet och dess barn att få en bra start i livet. Vi har även amningsrådgivning och poliklinisk mottagning. Vi har ett nära samarbete med förlossningen och rotation mellan avdelningarna förekommer. På förlossningsavdelningen arbetar du med förlossningspatienter, telefonrådgivning, akuta mottagningsbesök. Inom Kvinnohälsovården arbetar du med såväl individuell rådgivning och behandling som med gruppverksamhet och utåtriktat arbete. Här arbetar vi med en helhetssyn på individen, paret och familjen och arbetet är till stora delar hälsofrämjande och förebyggande. De sedvanliga arbetsuppgifterna som barnmorska är mödrahälsovård/specialistmödravård och föräldragrupper, abortrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller samt preventivmedelsrådgivning. På gyn mottagningen arbetar du bland annat med telefonrådgivning, eget mottagningsarbete, amningsrådgivning, polikliniska besök mor och barn, medicinska aborter, prolapsmottagning och dysplasiuppföljning.

Kvalifikationer

Du är leg barnmorska. Vi ser att du är flexibel, intresserad av utvecklingsarbete och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb/

Upplysningar

  • Marianne Gertzell
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-734611
  • Anna Myrén
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-735521

Ansökan

Referensnummer: A837121
Ansök

Övrig information

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.