Semestervikariat Undersköterska till Nättraby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Nättraby vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralera som ingår i hälsoval Blekinge. På vårdcentralen har vi 24 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns idag 6273 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Du är välkommen att bli en medarbetare i vår härliga arbetsgrupp! Arbetet som undersköterska hos oss är varierande och innebär arbetsuppgifter så som provtagning, omläggningar av sår, EKG, audiogram, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare är du bra på att samarbeta och har en god initiativförmåga! Du är utbildad undersköterska och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i primärvården är meriterande. Erfarenhet av laboratoriearbete (provtagning och analys), rektoskopi och avancerad sårbehandling är meriterande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat: 190617 - 190818
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-18
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-02-03
Läs mer
https://www.1177.se/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Nattraby-vardcentral-Nattraby//?hvq=v%C3%A5rdcentral

Upplysningar

  • Ann-Christin Svensson
    Avdelningschef

Ansökan

Referensnummer: A836820
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.