Specialistläkare inom allmänmedicin till Nättraby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Nättraby vårdcentral har cirka 6300 listade patienter och ingår i Hälsoval. Vi är drygt 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Är du specialistläkare i allmänmedicin och brinner för framtidens primärvård? Då är du varmt välkommen att bli en av medarbetarna i vårt glada, härliga gäng och vara med att skapa en fantastisk vårdcentral i Nättraby. Som läkare på Nättraby vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Vi erbjuder variation i arbetet och hos oss finns utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Möjlighet finns även att ansvara för särskilt boende i upptagningsområdet Nättraby/Hasslö. Hemsjukvård av äldre och palliativa patienter är något vi prioriterar högt. Det finns goda förutsättningar för fortbildning lokalt på enheten men även regionalt. Det är sällan svårt att komma iväg på kurser och konferenser som ligger i linje med verksamhetens mål. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med specialisering inom allmänmedicin. Även du som är Leg läkare med intresse för ST i allmänmedicin, är välkommen att söka. Handledning är en naturlig del i arbetsuppgifterna och har du erfarenhet av detta är det meriterande. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-01-17
Ansök senast
2020-03-01
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Nattraby-vardcentral-Nattraby/

Upplysningar

  • Ann-Christin Svensson
    Avdelningschef
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A928045
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.