Resurspersonal till Resursenheten Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Basenheten Städ, kost och logistik med ca 260 medarbetare, består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet. Inom Resursenheten jobbar resurspersonal som har en bred kompetens och som bemannar vid korttidsfrånvaro inom de olika avdelningarna. På avdelningen finns även servicepersonal som arbetar med vårdnära servicetjänster, vilket innebär att utföra olika servicetjänster på flera vårdavdelningar. Vi söker nu Resurspersonal med kock- eller kallskänka-kompetens till ett vikariat i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Vill du ha större variation i arbetet? Då kan yrket som resurspersonal i Resursenheten inom Städ, kost och logistik vara något för dig! Som resurspersonal på Resursenheten kommer du att få arbeta inom flera verksamheter varefter behov uppstår. I arbetet ingår att täcka följande områden förutsatt att kompetens finns: - Serveringsbiträde - Kock/kokerska - Kallskänka - Städerska - Förrådsbiträde - Servicepersonal till vårdnära servicetjänster - Vaktmästare

Kvalifikationer

För att vara aktuell för vikariatet har du en avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av arbete som kock- och kallskänka. Erfarenhet inom flera områden är meriterande. Vi söker dig som är enkelt kan ställa om till ändrade förutsättningar, har god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, ha känsla för service och tycka om utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hotell, restaurang, storhushåll
Yrkeskategori
Kallskänka
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad till 190831 med eventuell förlängning.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-31
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-05
Ansök senast
2019-03-24
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Jenny Olgrim
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 29 40
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A856237
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.