Trädgårdsmästare till underhållsavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Region Blekinge disponerar ca 290.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlskrona ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den östra delen av länet. Vi söker nu en trädgårdsmästare till underhållsavdelningen i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som trädgårdsmästare arbetar du främst med underhåll av våra utemiljöer på Blekingesjukhuset i Karlskrona med omnejd. Några exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsbekämpning, planering och beskärning av träd och buskar, städning på tak, rensning av hängrännor samt halkbekämpning och snöröjning vintertid. Beredskapstjänstgöring under vinterhalvåret kan komma att ingå i tjänsten. Är du rätt person erbjuder vi ett utvecklande och trivsamt arbete där man kan påverka och göra skillnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med KY-utbildning inom trädgård eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av trädgårdsarbete, du bör ha god växtkunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av plattläggning och redskapsmaskiner samt körkort för motorsåg och röjningssåg. Som person är du ansvarstagande och engagerad, du tar initiativ och är självständig, kreativ och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturbruk
Yrkeskategori
Trädgårdsmästare, anläggning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Teknik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-03
Ansök senast
2020-10-25
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Darek Olsson
  Avdelningschef, underhållsavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736152
 • Johan Dessing
  Avdelningschef, Driftavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736130
 • Yngve Augustinsson
  Kommunal
  Telefon: 0455-736177
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-736140

Ansökan

Referensnummer: A977962
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?