Administrativ Samordnare Folktandvården Jämjö

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. På Folktandvården i Jämjö arbetar 14 personer varav 4 tandläkare, 2 hygienister och 8 tandsköterskor. Vi arbetar delegerat med barn och vuxentandvård. Kliniken är nybyggd 2016 och finns i samma lokaler som vårdcentralen. Den ligger centralt med goda möjligheter att åka kollektivt. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ samordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som lednings- och administrativt stöd till avdelningschefen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personaladministration-/planering, rapportering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar i utvecklings- och förbättringsarbeten på kliniken tillsammans med avdelningschef. I uppdraget ingår också att vara kliniskt verksam, att delta i och vara väl insatt i klinikens vårdverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad, har servicekänsla, stor integritet, har god kommunikativ förmåga och tycker om att ta ansvar och egna initiativ med stort engagemang. Viktigt att du har god vana av att arbeta i office-paketet och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du ska kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv om du har erfarenhet från liknande arbete tidigare är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker är tandsköterska eller legitimerad tandhygienist. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-17
Ansök senast
2020-01-19
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A922910
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.