Feriearbetare 17-19 år

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med diverse arbetsuppgifter på tilldelad arbetsplats i Region Blekinge alternativt i en förening som vi samarbetar med. Du arbetar 8 timmar/dag enligt respektive avdelnings arbetstider, som kan variera mellan 06:00 och 19:00. Du arbetar ingen helg eller nattjänstgöring. Du som blir antagen till feriejobb får endast arbeta en av perioderna. I år kan du bli antagen till feriejobb även om du haft feriejobb tidigare. Period 1: 21 juni - 18 juli Period 2: 19 juli 15 augusti Observera att du som jobbar första perioden endast jobbar 32 timmar midsommarveckan. Midsommarafton är ledig dag och ingen ersättning utgår.

Kvalifikationer

Du kan söka från det år du fyller 17 till och med det år du fyller 19 år. • Du måste kunna bära kortärmat och i övrigt följa Region Blekinges hygienkrav. • Du måste kunna arbeta hela perioden du har sökt. Inga ledigheter beviljas. • Du måste vara folkbokförd i Blekinge Län. På vissa avdelningar måste du enligt arbetsmiljölagen vara 18 år.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjukvårdsbiträde
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Timavlönad
Antal platser
200
Publicerad
2021-02-01
Ansök senast
2021-03-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1004215
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?