Vi söker nu tre sommarvikarier till Blekingetrafikens kundservice

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vill du jobba med oss i sommar? Vi är ett glatt gäng som ansvarar för trafikupplysning, koordinering och trafikledning av serviceresor på Blekingetrafiken. Ta chansen att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet genom att jobba hos oss i sommar. Om Blekingetrafiken och Region Blekinge Blekingetrafiken har Sveriges 4:e nöjdaste kunder inom kollektivtrafikbranschen. För oss handlar kollektivtrafik om så mycket mer än resor. Vi har ett stort kundfokus i allt vi gör. Tillsammans med kunder skapas möten och det bidrar till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner, där människor kan bo och leva med livskvalitet. Blekingetrafiken är ett starkt varumärke och en attraktiv arbetsgivare. Vi är en förvaltning inom Region Blekinge och är en politiskt styrd organisation. Vårt uppdrag är att bidra till att det ska vara enkelt att leva i Blekinge utan bil och målet är att fler ska välja att åka kollektivt. Verksamheten ansvarar för resande med buss, tåg, skärgårdstrafik, skolskjutsar, färdtjänst samt sjukresor. Här finns det en stor bredd av kompetenser; vi arbetar med trafikplanering, marknadsföring, information, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, beställningsmottagning och kundservice. Vi har 43 medarbetare men vi sysselsätter ungefär 700 personer genom att trafiken är upphandlad så att andra trafikföretag kör på Blekingetrafikens uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu tre sommarvikarier till Blekingetrafiken Kundservice/BLI centrala (Beställning, Ledning och Information). Du kommer att jobba med att hantera beställningar av serviceresor och trafikleda fordon inom serviceresor, samt arbeta i vår trafikupplysning som riktar sig till våra kunder som åker buss, tåg och båt. Vi jobbar i en callcentermiljö där vi sköter mycket av servicen via telefon och dator. Vikariaten sträcker sig under tio veckor mellan den 8 juni till den 16 augusti. Innan du börjar får du tre veckors betald utbildning, tillsammans kommer vi överens om när det skulle passa.

Kvalifikationer

Självklart ska du ha god lokalkännedom i Blekinge och om våra angränsande län. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift och engelska flytande i tal. Vi ser även att du har avslutade gymnasiestudier och erfarenhet av ett serviceyrke. Personliga egenskaper som är önskvärda är att du är engagerad, noggrann, positiv, bra på att kommunicera och har god förmåga att koordinera. Viktigast av allt är att du är serviceminded ut i fingerspetsarna och alltid sätter kunden i fokus. Att du har ett genuint intresse för andra människor och att du får energi av mötet med kund. Är du lösningsfokuserad och pedagogisk kommer du nå långt. För att bli en av oss på Blekingetrafiken ska du vara strukturerad i ditt arbetssätt och ha god samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Försäljning, inköp, marknadsföring
Yrkeskategori
Kundtjänstmedarbetare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariat mellan den 8 juni till den 16 augusti.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-16
Lön
Månadslön under sommarvikariatet.
Schema
schema inkl. kvällar och helger.
Antal platser
3
Publicerad
2021-02-11
Ansök senast
2021-03-07
Läs mer
https://blekingetrafiken.se/

Upplysningar

  • Torbjörn Marath
    Avdelningschef
    E-post: Torbjörn Marath
  • Ulrica Svensson
    Vision
    Telefon: 0455-73 71 04

Ansökan

Referensnummer: A1007032
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer tillämpa löpande urval i rekryteringen. Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?