Specialistläkare inom Allmänmedicin till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar, sårcentrum och Läkarbilen, vilken vårdcentralen har ett bra samarbete med. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral ligger centralt i Lyckeby, nära Lyckebyån och fin skärgårdsmiljö. Här tar du dig in till Karlskrona Centrum snabbt med bil eller buss. I Lyckeby finns möjligheter till många aktiviteter, såsom löpträning, cykling, styrketräning, paddel, köpcenter, segling.

Arbetsbeskrivning

Som läkare vid Lyckeby vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med växlande mottagningar, både akut och planerad samt hembesök. Om du har handledarutbildning kommer du även att ha möjlighet att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet och du kommer att erbjudas utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, välfungerande team med god kompetens inom samtliga professioner, och nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet - det är dock meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och organisationsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vill du vara en del av vårt team och arbeta med oss? Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-03
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Jessica Jaxér
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735505
  E-post: Jessica Jaxér
 • Alicja Morawiec
  Läkare
  Telefon: 0455-735497

Ansökan

Referensnummer: A1066564
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?