PTP-psykolog till Vuxenpsykiatrin, mottagningen Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I psykiatrin står patientens behov och lagarbete i centrum. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Vi använder psykodynamiska, kognitiva, beteendevetenskapliga och familjeterapeutiska metoder i det kliniska arbetet. Vår utgångspunkt är att arbeta med patienten i sitt sociala sammanhang. Vuxenpsykiatrin väst består av mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg samt en gemensam mellanvård och en slutenvårdsavdelning, belägen på sjukhusområdet i Karlshamn. Den aktuella PTP-tjänsten är på psykatriska mottagningen i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Som PTP-psykolog kommer du att utifrån en tjänstgöringsplan som du och din handledare utformar, arbeta med behandling, psykologiska utredningar, diagnostik och organisatoriskt arbete. Vidare finns utrymme för konsultation, utbildningar och gruppverksamhet. Det kommer också finnas möjlighet till auskultationer på andra arbetsplatser. Utöver din PTP-handledning finns det möjlighet till gemensam utredningshandledning. Region Blekinge erbjuder ett PTP-program som syftar att ge PTP-psykologerna kunskap om olika aspekter av psykologrollen och om olika arbetsuppgifter. PTP-psykologerna träffas en eftermiddag/varannan vecka. Programmet består av föreläsningar, studiebesök och diskussioner där PTP-psykologerna även får möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av PTP-psykologer med olika grundinriktningar.

Kvalifikationer

- Psykologexamen - Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
PTP-psykolog
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri väst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse 1 års tjänstgöring som PTP-psykolog
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-11
Ansök senast
2019-04-14
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef, mottagningen Karlshamn
  Telefon: 0454-73 28 22
  E-post: Camilla Karlsson
 • Magnus Thern
  Studierektor PTP-program
  Telefon: 0455-73 59 28

Ansökan

Referensnummer: A857767
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.