Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till bröstteamet Kirurgmottagningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett lärorikt och omväxlande arbete där din insats blir en viktig del i vårdprocessen. Hos oss är vi en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat som är präglat av kompetens, engagemang och gemenskap. Du får arbeta med egen sjuksköterskemottagning, telefonrådgivning och assistera på läkarmottagning. Du deltar också i samband med PAD-besked och multidisciplinära konferenser. Den administrativa delen av arbetet innehåller arbete med bokningar, remisser, väntelistor och kvalitetsregister. Arbetsuppgifterna innebär mycket teamarbete, men även självständigt arbete och stort egenansvar. Din roll kommer vara uppdelad på 50 % sjuksköterska och 50 % kontaktsjuksköterska. Bröstsektionen kommer 2021 att flytta till nybyggda lokaler och bli en del av region Blekinges nystartade bröstcentrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi ser gärna att du i din yrkesroll har: • Ett starkt kvalitetstänk i ditt arbetssätt • Lätt för att arbeta i team, men trivs även med att arbeta självständigt • En god social kompetens och möter alltid patienter och kollegor med ett gott bemötande och empati • Uppskattar att arbeta serviceinriktat • Ansvarstagande • Har förmåga att planera, organisera och prioritera då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet. • Är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Det är meriterande om du är utbildad kontaktsjuksköterska, har erfarenhet av mottagningsarbete och/eller kirurgisk verksamhet, men är inget måste. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell och differentierad lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-09-09
Ansök senast
2020-10-04
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Annika Nilsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 45 16
  E-post: Annika Nilsson
 • Monica Olsson
  Facklig representant Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00 vx
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A973184
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.