Medicinsk sekreterare till Habiliteringen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. På habiliteringen i Karlskrona finns två barnteam, ett vuxenteam och ett utredningsteam där två sekreterare är en del av teamen. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete tillsammans med engagerade medarbetare i olika professioner, såsom arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, specialpedagog, logoped, sjuksköterska, dietist och läkare. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Medicinsk sekreterare har en viktig funktion i kontakten med patienter och är verksamhetens ansikte utåt. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom kallelser, bokningar, registreringar, statistik och remisshantering i arbetsuppgifterna. Som medicinsk sekreterare på habiliteringen är du en naturlig del i arbetet runt patienterna. Viss del av tjänsten kan innebära att vara ett administrativt stöd.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen. Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning samt erfarenhet som systemförvaltare är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är kunskaper i vårdadministrativa systemet NCS cross. Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga, är positiv, stresstålig, självständig, flexibel och serviceinriktad. Som medicinsk sekreterare inom habiliteringen får du en samordnande roll i den administrativa delen av teamarbetet. Då du blir en av endast två medicinska sekreterare är det av stor vikt med en hög grad av kontinuitet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Habilitering
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2020-01-31
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-04
Ansök senast
2019-03-24
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Linda Svensson
    Avdelningschef habiliteringen Karlskrona
    Telefon: 0455-73 43 92
  • Carina Palm
    Medicinsk sekreterare Habiliteringen
    Telefon: 0455- 73 44 14

Ansökan

Referensnummer: A855861
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.