Sjuksköterska - semestervikariat Brunnsgårdens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, rehabiliteringsverksamhet, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusets resurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patientens behov står i centrum. Brunnsgårdens vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi ca 45 medarbetare med olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns 11 550 listade patienter i olika åldrar. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg vilket ger förutsättningar till bra pendlingsmöjligheter. Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär mottagningsarbete.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen eller leg sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård och mottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2020 med möjlighet till förlängning i höst.
Tidsbegränsad till
2020-08-16
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-20
Ansök senast
2020-04-05
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn

Upplysningar

 • Laila Gustafsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0734 –47 13 25
  E-post: Laila Gustafsson
 • Marianne Skoglund
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454 – 73 26 79

Ansökan

Referensnummer: A942412
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.