Undersköterska till Ortopediska Traumaavdelningen 37

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ortopedkliniken vid Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i både Karlshamn och Karlskrona. Den Ortopediska Traumaavdelningen 37 är en av Ortopedklinikens vårdavdelningar och finns på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Avdelningen har 20 vårdplatser och vårdar patienter med akuta ortopediska skador. Vi har ett dygnet-runt-intag, så patienter kommer dag som natt. Då många av våra patienter opereras så jobbar vi mycket med pre- och postoperativ vård. Vi har även direktinläggningar för höftfrakturer. Avdelningen präglas av god arbetsmiljö i en positiv anda med fokus på patientens bästa. På avdelning 37 är vi väldigt måna om varandra och noga med teamkänslan. Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings- och utvecklingsarbete där du har möjlighet att delta. Vi är en avdelning som jobbar aktivt med studenter, Sjuksköterskeprogrammet, undersköterskeprogram samt Prao från gymnasier och högstadium.

Arbetsbeskrivning

Som Undersköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten - både allmän och specifik. På avdelningen arbetar vi tätt tillsammans i team. Teamen på avdelningen består av avdelningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sekreterare. På avdelningen finns en koordinatorfunktion dagtid måndag-fredag, som hjälper till att samordna allt kring alla patienter på avdelningen men även utanför avdelningen. Vi arbetar enligt konceptet patientnära vård och arbetar i 4 vårdlag. Vilket betyder att du tillsammans med sjuksköterska ansvar för 5-6 patienter i ditt vårdlag. Vi har på vår avdelning förbättrat rondarbetet genom att införa pulsrond. Genom pulsrond effektiviseras dagens arbete då hela teamet är samlat på morgonen och går igenom patienterna gemensamt. På så sätt är alltid patienten i fokus!

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska. Erfarenhet av vårdavdelning och ortopediskt kunnande är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
2
Publicerad
2021-01-11
Ansök senast
2021-01-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Anna Ekman
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 49 10
  • Lena Andersson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 49 11

Ansökan

Referensnummer: A996618
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?