Sjuksköterskor till avdelning 58, rehabiliteringskliniken i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge erbjuder dig delaktighet i utvecklingsarbetet med skapande av Nära vård, vilket innebär att förflytta vård från sjukhuset till invånarens närhet genom förstärkning av mobila insatser och vård i hemmet. Parallellt genomförs utveckling av kunskapsbaserade vårdprocesser i samverkan med de invånare vi är till för. Rehabiliteringskliniken är en del av Nära vård med verksamhet förlagd till Blekingesjukhuset i Karlskrona och Karlshamn. På rehabiliteringskliniken arbetar cirka 240 medarbetare inom olika professioner med att ge länets invånare tillgång till specialiserad rehabilitering inom både sluten- och öppenvård inklusive strokeenhet samt öppenvårdsverksamhet med specialist, smärt-och cancerrehabilitering.

Arbetsbeskrivning

Avdelning 58 i Karlskrona är en strokeenhet med 16 vårdplatser. Avdelningen har förutom uppdraget att ta hand om strokepatienter från det mest akuta omhändertagandet vid rädda hjärnan-larm och actilyse-behandling till rehabilitering också i uppdrag att vårda patienter med neurologisk sjukdom och patienter med njursjukdom. Det innebär att arbetsuppgifterna varierar från den ena dagen till den andra. Genom teamarbete samarbetar vi med flera andra professioner till exempel fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped. Arbetet bygger på ett personcentrerat förhållningssätt och utgår från en helhetssyn på patienten. Avdelning 58 är en avdelning i förändring, vilket innebär att det kan vara både spännande och utmanande att jobba här just nu. Trivs du med förändringar och gillar möjligheten att få vara delaktig i att forma din arbetsplats tror vi att du skulle gilla att jobba hos oss och att du kan utveckla dig i din yrkesroll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet från yrket är det värdefullt för oss men även nyutexaminerade sjuksköterskor är varmt välkomna. Som person är det viktigt att du är lyhörd, öppen och kommunikativ. Du ser och tar tag i saker på eget initiativ. Du har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Urval bland sökande sker löpande - Välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
2
Publicerad
2019-08-07
Ansök senast
2019-09-08
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Carola Karlsson
  t.f. avdelningschef
  Telefon: 0455-73 49 74
  E-post: Carola Karlsson
 • Cecilia Nordqvist
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 49 70
  E-post: Cecilia Nordqvist

Ansökan

Referensnummer: A894714
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.