Fysioterapeut/sjukgymnast till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar samt bedriver specialiserad öppenvård. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Hos oss på rehabiliteringskliniken får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Vi arbetar aktivt med både Region Blekinges värdegrund och med rehabiliteringsklinikens egna värdeord: Ett räddat liv ska också levas.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innehåller delvis arbete i slutenvård samt öppenvård inom dagrehabilitering. Öppenvårdsdelen innefattar patienter med rehabiliteringsbehov från rörelse/stödjeorgan och vissa specifika åkommor som t.ex. dystonier och amputerade patienter. Dessutom söker vi dig som vill arbeta i CaRe-team (cancerrehab), stroketeam, med reumarehab eller kirurgi. Hos oss arbetar du i team och har ett nära samarbete med arbetsterapeut, läkare, sjuksköterska, undersköterska och kurator. Introduktion och handledning ges av erfaren kollega. Vi är en positiv och glad grupp som gärna hjälper varandra. Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling både externt och internt.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna före sista ansökningsdag.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
3
Publicerad
2019-09-23
Ansök senast
2019-10-13
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Sandra Svraka
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 55 87
  E-post: Sandra Svraka
 • Pia Lingman
  Stf avdelningschef, sjukgymnast
  Telefon: 0455-73 49 98
  E-post: Pia Lingman
 • Kerstin Lindblad Åman
  Fysioterapeuterna
  Telefon: 0455-73 49 97
  E-post: Kerstin Lindblad Åman

Ansökan

Referensnummer: A903907
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.